Zagreb

POTICAJI: Zagrebačka županija dodjeljuje poticaje za razvoj poduzetničkih zona

Poticajna sredstva dodjeljivat će se se prvenstveno za izradu projektne i druge dokumentacije.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zagrebačka županija uputila je danas javni poziv gradovima i općinama na svom području za dodjelu 3,3 milijuna kuna za poticanje osnivanja i razvoj poduzetničkih zona.

 

Zagrebačka županija je od 2001. do danas za razvoj poduzetničkih zona na svom području izdvojila više od 28 milijuna kuna.

Poticajna sredstva dodjeljivat će se se prvenstveno za izradu projektne i druge dokumentacije za zonu, otkup zemljišta za formiranje zone, uređenje zemljišta i okoliša, uređenje infrastrukture i opremanje zone te druge potrebe u funkciji zone kao i potrebe poduzetnika prema programu osnivanja i razvoja poduzetničkih zona. Gradovi i općine dodijeljena sredstva moći će koristiti isključivo za namjenu za koju su odobrena.

Gradovi i općine svoje zahtjeve s potpunom dokumentacijom trebaju poslati najkasnije do 15. svibnja na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V p.p. 974, 10001.

Zagrebačka županija je od 2001. do danas za razvoj poduzetničkih zona na svom području izdvojila više od 28 milijuna kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

poticaji, zagrebačka županija, zagreb