A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/cineplexx-109.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Četvrti u Hrvatskoj: Kino Movieplex postaje Cineplexx Centar Kaptol | Politika+
Kultura

KINODVORANE: Četvrti u Hrvatskoj: Kino Movieplex postaje Cineplexx Centar Kaptol

Ovo će biti već četvrti Cineplexxov multipleks u Hrvatskoj.

Piše: PolitikaPlus

Nakon što je u proljeće 2011. godine otvorio svoja vrata u Splitu i Osijeku, a krajem ožujka ove godine konačno došao i u Zagreb, iz Cineplexxa najavljuju da će u roku od tjedan dana u svoju kino obitelj primiti još jednog člana – bivše kino Movieplex, smješteno u trgovačkom centru Centar Kaptol u središtu Zagreba. Kino će se kompletno preurediti, od predvorja koje će krasiti službene Cineplexx boje pa sve do samih dvorana koje će biti opremljene najmodernijom digitalnom 3D tehnologijom i najudobnijim sjedalima prema Cineplexxovim standardima.


Ovo će biti već četvrti Cineplexxov multipleks u Hrvatskoj, a trideset i četvrti ukupno u regiji. Cineplexx Centar Kaptol, kakvo će mu službeno ime glasiti, imat će pet vrhunskih dvorana ukupnog kapaciteta 983 sjedala (od čega će 58 biti posebna VIP sjedala), prostrano predvorje s odvojenim blagajnama za kino ulaznice i koncesije, a sve će dvorane biti opremljene i najsuvremenijim digitalnim projektorima koji će omogućavati uživanje u najnovijim filmskim hitovima snimljenim u spektakularnoj 3D tehnologiji.

Kako ističu iz Cineplexxa, na ovaj način će ponuda najstarijeg i najuglednijeg trgovačkog centra u Zagrebu, Centra Kaptol, biti dopunjena vrhunskim kinom, izgrađenim po najvišim standardima i s najmodernijom svjetskom kino tehnologijom.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

FILM, Movieplex, Cineplexx Centar Kaptol, CONTINENTAL FILM, cineplexx, KINODISTRIBUCIJA