Zagreb

POSLASTICA: Motoristički sajam po prvi put na Zagrebačkom velesajmu

Na prostoru Zagrebačkog velesajma okupiti će se više od 200 moto klubova iz cijele Hrvatske, ali i izvan nje.

Piše: PolitikaPlus

Na Zagrebačkom velesajmu održava se prvi Motoristički sajam, i to u dane 27., 28. i 29. travnja 2012. godine. U paviljonu 11 izlagači su izložili najnovije modele sportskih i trkaćih motora, od najpoznatijih Harley Davidson sa najnovijim modelima, zatim  Honda, Genero Motors s Peugeotom i četverotočkašima,  pa do manje poznatih, i izlagači  motorističke opreme, nakita i drugih sitnica.

 

Na prostoru Zagrebačkog velesajma okupiti će se više od 200 moto klubova iz cijele Hrvatske pa i izvan Hrvatske kako bi sudjelovali na jedinstvenom događaju u ove praznične dane;  DEFILEU MOTORA kroz grad Zagreb i to rutom: Zg Velesajam - Av. Dubrovnik - V. Holjevca - Most Slobode - HBZ - Ul. grada Vukovara - Savska - Jadranski most - rotor - Av. Dubrovnik - Zg. Velesajam.

Osim ovih do sada rijetko viđenih događaja, u petak navečer nakon defilea koji će započeti u 18 sati i trajati do 21 započeti će koncert na kojem će nastupiti rock grupe Divlje jagode i Atomsko sklonište, te predgrupa Preki sud.

U subotu u paviljonu 11d, u sklopu programa na ovom sajmu održati će se DJ party na kojem će nastupati svjetski poznati DJ-evi između ostalog i tajanstveni DJ PHANTOM. Zabava će trajati do jutra.

U nedjelju, nakon zabavnog programa, brojnih sadržaja za najmlađe, odabira najljepšeg motora prema odabiru posjetitelja, izboru najljepšeg motoriste i motoristice, te najljepšeg oldtimera.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, harley davidson, motor, zagrebački velesajam