A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/president-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Iz Krila Jesenica na probnu vožnju krenuo luksuzni brod President | Politika+
Turizam

KRSTARENJA: Iz Krila Jesenica na probnu vožnju krenuo luksuzni brod President

Ugostiteljsko turističkom obrtu Javorak u vlasništvu obitelji Rakuljić ovo je četvrti brod za nautički turizam.

Piše: PolitikaPlus/hitra

KRILA JESENICE - Iz jedne od najvećih luka nautičkog turizma na Jadranu jutros je na prvu vožnju krenuo novi luksuzni brod President u vlasništvu obiteljskog obrta Javorak s kapacitetom od četrdeset kreveta koji već danas na krstarenje po obali  vozi goste iz Francuske.


Ugostiteljsko turističkom obrtu Javorak, u vlasništvu obitelji Rakuljić, ovo je četvrti brod za nautički turizam, a u luci je trenutno i peti brod koji je u završnoj fazi jer bi već 30.06. trebao krenuti na prvu vožnju. Obitelj Rakuljić je već generacijama u ovom poslu i svi članovi su uključeni u obrtu. Kako navode, obitelj zapošljava mnoge mlade ljude iz ovog kraja i odličan je primjer za brojne male brodare.

S izgradnjom broda se počelo prošle godine. Cijeli brod je izgrađen u Hrvatskoj po ideji vlasnika, uz korištenje  vrhunskih materijali. I vanjski i unutrašnji dizajn broda su specifični, pa brod, kažu, sa svojom luksuznom ponudom uvodi nove standarde na tržište nautičkog turizma i u Hrvatskoj i u regiji, luksuzno uređen i prilagođen svim potrebama  i najzahtjevnijih turista.

Na gornjoj palubi je bazen s ležaljkama, a unutrašnji i vanjski salon nude vrhunsku ugostiteljsku uslugu. Goste koji odaberu ovaj brod s njegovom luksuznom ponudom vozi po cijelom Jadranu na sedmodnevnim putovanjima na kojima obilaze najljepše plaže i mjesta po cijeloj obali.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

president, turizam, krstarenja, javorak