A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dinamo-maksimir-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dinamo optužio HRT: Bandić je htio financirati Kup, ali Kovačević je odbio! | Politika+
Sport

SUKOB: Dinamo optužio HRT: Bandić je htio financirati Kup, ali Kovačević je odbio!

Ostaje pitanje je li ovo mali rat zbog činjenice ja HNL ustupljen MaxTV-u.

Piše: PolitikaPlus/Sportske novosti

Nacionalna televizija propustila je prenositi finale nogometnog Kupa između Dinama i Osijeka, a svi koji su svjedočili susretu znaju koliko je bio iznad hrvatskog standarda i koliko bi bilo dobro da je prijenosa bilo.

Gradonačelnik Bandić nazvao je Brunu Kovačevića i ponudio da Grad snosi troškove prijenosa, samo da prijenosa bude. I Osijekov predsjednik Josić molio je Kovačevića da osiguraju prijenos, međutim, Kovačević je rekao 'mi nećemo prenositi i gotovo'

Nije ni toliko skup, oko 200 tisuća kuna, a ako se neatraktivni rukometni Kup mogao prenositi, gdje se unaprijed zna da će ga osvojiti CO Zagreb, onda bi bio red da se prenosi i nogometni Kup. No na HRT-u su procijenili da interesa nema, odnosno da novca nema. Ili pak ima, ako je vjerovati glavnom Dinamovom direktoru Damiru Vrbanoviću.

- Nitko nam se službeno nije javio, niti smo pregovarali. Inače je običaj da s televizije pošalju pismo da bi oni to prenosili, sjeli bismo i razgovarali, uvijek smo se dogovorili. Na ovaj ili onaj način. Sad baš nitko nije niti nazvao, niti ponudio pregovore - rekao je Vrbanović za Sportske novosti.

Potom je dodao i jednu zanimljivu stvar, a to je da se gradonačelnik Milan Bandić ponudio financirati prijenos.

- Zamislite, gradonačelnik Bandić nazvao je Brunu Kovačevića i ponudio da Grad Zagreb snosi troškove prijenosa, samo da prijenosa bude. I Osijekov predsjednik Josić molio je Kovačevića da osiguraju prijenos, međutim, Kovačević je rekao 'mi nećemo prenositi i gotovo'. Dakle, nema to veze s novcem i cijenom prijenosa - tvrdi Vrbanović.

Kako god bilo, izgubili su gledatelji, kao i mnogo puta prije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HRT, osijek, dinamo