A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/pete-doherty-1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pete Doherty ne krije ovisnost: Ne mogu živjeti bez heroina... | Politika+
Scena

PRIZNANJE: Pete Doherty ne krije ovisnost: Ne mogu živjeti bez heroina...

Pjevač se drogirao u pauzama snimanja drame ' Confession Of A Child Of The Century'. Kaže da mu je heroin istodobno i lijek i otrov bez kojeg ne može živjeti.

Piše: PolitikaPlus

Pjevač svoju ovisnost o heroinu nije krio od francuske redateljice i glumice Diane Kurys (64) na setu ljubavne drame “Confession Of A Child Of The Century”. Pete Doherty (33) drogirao se u pauzama snimanja. Engleski glazbenik kaže da mu je heroin istodobno i lijek i otrov bez kojeg ne može živjeti. Pete se nada da će se jednog dana izliječiti.

Roker se nedavno požalio da ga bivša djevojka Kate Moss, s kojom je prekinuo prije pet godina, opsjeda svaki put kad se napije.

- Ne razumijem u čemu je njezin problem. Tvrdi da me mrzi, a svaki put kad pretjera s alkoholom ostavlja mi glupe poruke na sekretarici -rekao je Pete Doherty kojeg je Kate ostavila zbog problema s alkoholom i drogom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DROGA, KATE MOSS, Pete Doherty, SCENA