A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/parking.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebparking i ZET uvode novu uslugu pod nazivom Park&Ride | Politika+
Zagreb

PAROMLIN: Zagrebparking i ZET uvode novu uslugu pod nazivom Park&Ride

Uvjeti za korištenje Park&Ride usluge su posjedovanje valjane mjesečne ili godišnje opće (radničke) pretplatne karte ZET-a i dokaz o vlasništvu/leasingu vozila za koje se karta izdaje.

Piše: PolitikaPlus

Zagrebparking, u suradnji sa ZET-om, uvodi novu uslugu Park&Ride na parkiralištu "Paromlin", gdje će se od 1. lipnja uz posjedovanje ZET karte vozilo moći ostaviti na neograničeno vrijeme, te zatim koristiti uslugu prijevoza autobusom ili tramvajem za daljnje putovanje.

Uvjeti za korištenje Park&Ride usluge su posjedovanje valjane mjesečne ili godišnje opće (radničke) pretplatne karte ZET-a i dokaz o vlasništvu/leasingu vozila za koje se karta izdaje.

Nova usluga u gradskom promet, nastala kombinacijom korištenja parkirališta i gradskog prijevoza, uvodi se radi rasterećenja prometa u Zagrebu, izvijestili su večeras iz Zagrebparkinga.

Vlasnici vozila koji zadovoljavaju uvjete korištenja, svoju Park&Ride kartu mogu kupiti na blagajni podružnice Zagrebparking, Šubićeva 40/III.

Trenutačno je u upotrebi samo jedno parkiralište namijenjeno usluzi Park&Ridea - parkiralište "Paromlin" kod Glavnog željezničkog kolodvora Zagreb omeđeno Trnjanskom, Paromlinskom i Koturaškom cestom, s ulazom iz Koturaške ceste.

Iz Zagrebparkinga najavljuju daljnji razvoj sustava, kojim bi bila obuhvaćena i druga parkirališta, primjerice parkirališta kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice, terminala Borongaj, Reljkovićeve ulice sa zapadne strane Trga dr. Franje Tuđmana, parkirališe stadiona GNK Dinamo uz Maksimirsku ulicu, te parkirališta kod Doma sportova i u Turininoj ulici.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

paromlin, parking, zagreb, park&ride