A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hrt.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HRT: Utakmicu s Norveškom gledalo preko pola milijuna gledatelja | Politika+
Hrvatska

GLEDANOST: HRT: Utakmicu s Norveškom gledalo preko pola milijuna gledatelja

Dnevnik u podne HTV-a prestigao informativne emisije drugih televizija!

Piše: PolitikaPlus/Hina

Hrvatska radiotelevizija i ovoga je vikenda bila najgledanija tv kuća sa nacionalnom koncesijom, a od 22 ovogodišnja vikenda u čak njih 20 bila je najgledanija.

 

Visoku gledanost imala je i emisija Nedjeljom u 2 u kojoj je gost Aleksandra Stankovića bio Ivan MIklenić, glavni urednik Glasa Koncila. 

U subotu 2. lipnja nogometna utakmica između Hrvatske i Norveške bila je najgledaniji sadržaj na svim televizijama, kojeg je gledalo 13,1 posto opće populacije (AMR), odnosno 546.758 gledatelja.

 

Sjajna gledanost utakmice s Norveškom uvod je u početak EURA 2012. koji počinje ovog petka. Prva utakmica u kojoj nastupa hrvatska reprezentacija na rasporedu je nedjelju, 10. lipnja.

 

No, gledanost ove subote 2. lipnja nije podizala samo utakmica, već i informativni program. Tako je Dnevnik u podne HTV-a sa 10,3 posto AMR-a odnosno 427.837 gledatelja bio je najgledanija informativna emisija na svim televizijama toga dana, te je po gledanosti na općoj populaciji prestigao sve ostale informativne emisije drugih televizija.

 

I u nedjelju, 3. lipnja, emisije HRT-a bile su najgledaniji sadržaji na svim televizijama, pa je tako Plodove zemlje gledalo preko 600.000 gledatelja. Visoku gledanost imala je i emisija Nedjeljom u 2 u kojoj je gost Aleksandra Stankovića bio Ivan MIklenić, glavni urednik Glasa Koncila.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gledanost, hrt