Scena

KAMUFLAŽA: Michael Jackson je htio da njegova djeca non stop nose maske

'Bila sam stvarno zbunjena. Nisam znala zašto moram nositi masku. No, sada razumijem zašto je moj otac želio da pokrijemo lica.'

Piše: PolitikaPlus

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam proživljavao, izjavila je njegova kći Paris u televizijskom intervjuu s Oprah Winfrey.

U tom razgovoru koji bi se u SAD-u trebao emitirati u nedjelju, Paris, danas 13-godišnjakinja, objašnjava da kad je bila mlađa nije razumjela zašto ona i njezina braća Prince i Blanket moraju nositi maske.

"Bila sam stvarno zbunjena. Nisam znala zašto moram nositi masku. No, sada razumijem zašto je moj otac želio da pokrijemo lica", kaže ona.

S maskama, "kad smo izlazili bez njega, nisu nas mogli prepoznati", dodala je ona, ističući da im je taj trik omogućavao da uđu incognito u restoran brze prehrane Chuck E. Cheese ili prodavaonicu igračaka Toys R Us.

"Otac nam je govorio da kad je bio mlad nije imao pravo djetinjstvo. Uvijek je bio u studiju, pjevao, dok su se djeca vani igrala. Želio je da imamo normalno djetinjstvo", zaključila je ona.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

oprah winfrey, michael jackson, paris