A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/AIR%20RACE%20JARUN.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Međunarodna akrobatska utrka zrakoplova 'Adria Air Race' na Jarunu | Politika+
Zagreb

SPEKTAKL: Međunarodna akrobatska utrka zrakoplova 'Adria Air Race' na Jarunu

Nastupit će neki od najboljih svjetskih akrobatskih pilota, najavio je Zagrebački holding.

Piše: PolitikaPlus

Međunarodna akrobatska utrka zrakoplova "Adria Air Race 2012" održava se danas na zagrebačkom Jarunu, a nastupit će neki od najboljih svjetskih akrobatskih pilota, najavio je Zagrebački holding-podružnica Upravljanje sportskim objektima.

U 13 sati skokovima padobranaca i letom helikoptera najavit će se utrka akrobatskih pilota. Osim spektakla na nebu, pripremljen je program i na zemlji, pa tako od jutra na Jarunu posjetitelji mogu razgledati izložene avione i oldtimere.

Grad Zagreb i Rekreacijsko športski centar Jarun po prvi puta su domaćini takve sportske manifestacije koja će, kako očekuju u Holdingu, privući veliki broj i domaćih i inozemnih posjetitelja.

"Jedna od glavnih karakteristika tog sporta je njegova atraktivnost za gledatelje, zato ne čudi što je prošlogodišnju utrku, koja je održana u Zadru, prenosio i više puta reprizirao Eurosport", navodi u priopćenju Zagrebački holding-podružnica Upravljanje sportskim objektima.