A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/policija-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija: Priveden 30-godišnjak zbog zlouporabe opojnih droga | Politika+
Zagreb

ZAGREB: Policija: Priveden 30-godišnjak zbog zlouporabe opojnih droga

Procjenjuje se da je vrijednost amfetamina 50.000 kuna. Osumnjičeni 30-godišnjak već je od prije evidentiran u policiji za isto kazneno djelo.

Piše: PolitikaPlus

Zagrebačka policija privela je 30-godišnjeg muškarca kojeg tereti za zlouporabu opojnih droga - amfetamina i indijske konoplje, izvješće je danas sa konferencije za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Policija je jučer, na temelju naloga suca istrage zagrebačkog Županijskog suda pretražila stan u Ulici Zvonimira Ljevakovića u Dubravi, kojeg koristi 30-godišnjak. Pronađeno je jedan kilogram i 30 grama amfetamina i paketić sa 0,7 grama te droge kao i 5,2 grama marihuane, digitalna vaga i 26 stabljika indijske konoplje od 30 centimetara.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 30-godišnjak je uz kaznenu prijavu, prepraćen Pritvorskom nadzorniku u Zagrebu.

Procjenjuje se da je vrijednost amfetamina 50.000 kuna. Osumnjičeni 30-godišnjak već je od prije evidentiran u policiji za isto kazneno djelo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DROGA, POLICIJA, ZAGREB