A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/Mihael-Zmajlovic-101.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mihael Zmajlović predao Jastrebarsko zamjeniku Zvonimiru Novoselu | Politika+
Zagreb

GRADONAČELNIK: Mihael Zmajlović predao Jastrebarsko zamjeniku Zvonimiru Novoselu

'Zvonko je uz mene od početka, ima stručnost, potrebno znanje i iskustvo.'

Piše: PolitikaPlus

Dosadašnji gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović, a sada ministar zaštite okoliša i prirode, i službeno je predao vođenje Grada u ruke svojem dugogodišnjem suradniku, zamjeniku Zvonimiru Novoselu.

Slijedom imenovanja Mihaela Zmajlovića novim ministrom zaštite okoliša i prirode, a koji je od 2009. godine obnašao funkciju gradonačelnika Grada Jastrebarsko, sprovedena je zakonska procedura promjene u izvršnoj gradskoj vlasti, budući da preuzimajući ministarsku dužnost, Mihael Zmajlović nema pravo ostati na ostalim odgovornim funkcijama. Logičan izbor pao je na Zmajlovićeva najbližeg suradnika, dosadašnjeg zamjenika Zvonimira Novosela koji je tom prilikom kazao:

ZMAJLOVIĆ: Siguran sam da će se svi naši planirani projekti te zacrtani ciljevi uspjeti ostvariti, a da će rezultati suradnje Zvonka sa zamjenikom Stipom Bučarom i ostalim djelatnicima u Gradu ostati i dalje na zavidnoj razini

- Mihael je moj dugogodišnji ne samo suradnik, već i prijatelj, i ponosan sam što je Vlada RH prepoznala njegov rad. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati sve ove godine, a iako mi je žao što odlazi, uvjeren sam da će s jednakim žarom voditi Ministarstvo, kao što je bilo slučaj i s gradom. Ovim trenutkom Jaski garantiramo kontinuitet i nastavak rada na svim važnim projektima na kojima smo radili posljednje tri godine. Ovih dana počinju radovi na nastavku uređenja Perivoja Edrody, pred nama je početak izgradnje prometnice GG1 (pruga-Radnička), najavljujem početak radova na gradnji novog vrtića u Desincu, a također i toliko čekane mrtvačnice u Gorici Svetojanskoj. Također, projekte nadvožnjaka i nove osnovne škole doveli smo do faze kad više nije upitna njihova realizacija. Svi moramo imati samo jedan cilj, a to je Bolja Jaska!

Mihael Zmajlović istaknuo je kako je zahvalan na povjerenju koje mu je ukazao Predsjednik Vlade i Sabor RH te da nema nikakvih bojazni za daljnje uspješno vođenje Grada od strane Zvonimira Novosela.

- Zvonko je uz mene od početka, ima stručnost, potrebno znanje i iskustvo te bolje nego itko može preuzeti vođenje Grada u kojem je više od deset godina. Siguran sam da će se svi naši planirani projekti te zacrtani ciljevi uspjeti ostvariti, a da će rezultati suradnje Zvonka sa zamjenikom Stipom Bučarom i ostalim djelatnicima u Gradu ostati i dalje na zavidnoj razini - izjavio je novi ministar zaštite okoliša i prirode, Mihael Zmajlović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zvonimir novosel, jastrebarsko, mihael zmajlović