A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/opatija-hotel-ambasador-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Liburnia Riviera Hoteli: Novi brand Remisens za starije imućne goste | Politika+
Turizam

TURIZAM: Liburnia Riviera Hoteli: Novi brand Remisens za starije imućne goste

U sklopu plana prelaska s tržišta niže srednje klase na višu srednju klasu.

Piše: P/H


Najprije se morala provesti anketa među gostima Opatije, touroperatorima, u lokalnoj zajednici i menadžmentu LRH kako bi se utvrdilo koja su polazišta za novi brand. Utvrđeno je da u Opatiju dolaze pretežno osobe starije od 60 godina i to više puta tijekom života.

Liburnia Riviera hoteli (LRH) predstavili su na konferenciji za novinstvo u Opatiji svoj novi brand koji će biti na turističkom tržištu od 2013. godine. Turistički brand pod nazivom Remisens razvijan je proteklih godinu dana u suradnji s branding agencijom Parabureau iz Zagreba.

 

Igor Šehanović, predsjednik Uprave LRH,  kazao je da će se uvođenjem novog branda te rekonstrukcijom objekata nastojati u sljedećem petogodišnjem razdoblju preći s tržišta niže srednje klase na višu srednju klasu.

Brand Remisens nosit će hoteli Ambasador, Admiral i Kristal u Opatiji, hotel Excelsior u Lovranu, ville Ambasador u Opatiji te Atlanta i Elza u Lovranu kao i hotel Marina u Mošćeničkoj Dragi.

Hoteli će zadržati svoje ime, a slogan novog branda je "Trenuci koje pamtite".

Brand konzultant Saša Blažeković, koji je surađivao na projektu, kazao je da se najprije morala provesti anketa među gostima Opatije, touroperatorima, u lokalnoj zajednici i menadžmentu LRH kako bi se utvrdilo koja su polazišta za novi brand. Utvrđeno je da u Opatiju dolaze pretežno osobe starije od 60 godina i to više puta tijekom života.

- Kao potencijalna nova skupina gostiju detektirana je urbana visokoobrazovana populacija s emitivnih tržišta, starija od 40 godina. Oni si mogu priušititi luksuz te spadaju u kategoriju "plativog luksuza", naveo je Blažeković.

Cilj brendiranja je zadržati postojeće goste, ali i privući nove te je osmišljen brand Remisens. Njegove su vrijednosti životna inspiracija, odnosno poticanje gostiju da žive aktivnije u svim aspektima, potom elegancija i estetika koju gosti trebaju osjetiti tijekom boravka u Opatiji i vitalnost, što podrazumijeva osvježenje gostiju tijekom odmora, istaknuo je Blažeković.