Scena

NOVA ULOGA: Tony Cetinski regionalni ambasador prestižne marke automobila Lexus

Tonyjev rad cijene i u njemu uživaju i oni koji ne razumiju ni riječ hrvatskog, ali razumiju emociju i raskošan glas našeg, kako su ga novinari imenovali, kralja popa.

FOTO: Željko Puhovski/Cropix
Piše: PolitikaPlus
Partnerstvo Lexusa i Tonyja Cetinski nema granica te je dokaz da se kvaliteta i kontinuirani napredak u radu prepoznaju mnogo šire od granica Lijepe Naše. Tonyjev rad cijene i u njemu uživaju i oni koji ne razumiju ni riječ hrvatskog, ali razumiju emociju i raskošan glas našeg, kako su ga novinari imenovali, kralja popa.

Lexus u svijetu luksuza donosi vozila izvanredne snage, atraktivnog dizajna, najnovijih tehnoloških rješenja uz performanse i vozna svojstva koja oduzimaju dah. Lexus osvaja vrhunskom kvalitetom i uglađenošću te pouzdanošću i najvišim sigurnosnim standardima, a upravo su ovo karakteristike koje je Lexus prepoznao u kvaliteti rada i stalnim inovacijama u izvedbama kojima nas osvaja Tony.

 

Našoj pjevačkoj zvijezdi ukazana je velika čast i odgovornost za promicanje jednog od najprestižnijih svjetskih automobilskih brendova, a Tony je iznimno ponosan što je njegov dugogodišnji rad prepoznat na ovaj način.

 

Na druženju u Münchenu i austrijskom Tirolu Tony je posjetio međunarodno predstavljanje četvrte generacije najnovijih luksuznih poslovnih limuzina GS 250 te GS 450h.

 

Lansiranje novih modela i predstavljanje Lexusovog ambasadora društvo je proslavilo u austrijskom Tirolu u hotelu Kempinski, gdje je upriličeno druženje i opuštanje za uvažene goste i brojne europske novinare. Tony je imao priliku razgovarati s vodećim Lexus dizajnerima i inženjerima koji su stvorili najnoviju generaciju Lexusa.

 

U najvažnije novitete Lexusa GS Tonyja je osobno uputio glavni ''krivac'' za nove modele: zamjenik glavnoga inženjera G. Koji Sato, istaknuvši Lexusovu superiornost u onome za Tonyja veoma važnome - ozvučenju i soundu. Lexus u svojim ekskluzivnim modelima koristi Mark Levingston premium sistem ozvučenja sa 17 zvučnika, koji  će Tonyju omogućiti najbolji mogući ugođaj slušanja glazbe tijekom vožnje. 

 

Partnerstvo Lexusa i Tonyja Cetinski nema granica te je dokaz da se kvaliteta i kontinuirani napredak u radu prepoznaju mnogo šire od granica Lijepe Naše. Tonyjev rad cijene i u njemu uživaju i oni koji ne razumiju ni riječ hrvatskog, ali razumiju emociju i raskošan glas našeg, kako su ga novinari imenovali, kralja popa.

 

"Ja živim u "koferu" i stalno sam na putovanjima. Zato mi je sigurnost, kvaliteta i udobnost automobila jako bitna. Sigurnost je uvijek ispred svega. Noviteti koje je predstavio Lexus fascinirali su me prije svega s aspekta sigurnosti. Senzori upozorenja pri slučajnom prelasku u drugu traku, kontrola mrtvog kuta na retrovizoru je nešto što spašava život. Prilagodljiva sjedala vozača, ali i isti uvjeti u vožnji za vozača i suvozača - prvi put bez diskriminacije suvozača. Uživao sam u korištenju najšireg navigacijskog i multimedijskog zaslona na svijetu. Ponosan sam što sam izabran za ambasadora ovog fascinantnog vozila. Lijepo je kada ljudi prepoznaju tvoj rad i odluče se vezati za tvoje ime. Novim albumom opravdat ću ukazano mi povjerenje."

 

Nakon odmora i uživanja u časti koju je zaslužio svojim radom, Tony se vratio u studio gdje snima novi album. Ljestvicu kvalitete je već visoko postavio i na krilima još jednog priznanja za svoj rad ne sumnjamo da će nas Tony uskoro obradovati novim i odličnim pjesmama .

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

lexus, tony cetinski, scena