A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/orangutan-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Orangutanica Tori mora na prisilnu izolaciju zbog prestanka pušenja | Politika+
Scena

ODLUKA: Orangutanica Tori mora na prisilnu izolaciju zbog prestanka pušenja

"Zasad smo smjestili čuvara pred njezin kavez kako bismo osigurali da ne puši"

Piše: PolitikaPlus
Kako bi izbjegli da joj posjetitelji zoološkog vrta bacaju već upaljene cigarete, Centar za zaštitu orangutana odlučio je premjestiti Tori na otok u središtu zoo-a, udaljen od ljudi

Tori, orangutanica iz zoološkog vrta na Javi u Indoneziji, čuvena po pušenju, uskoro će biti izolirana od ljudi kako bi je se natjeralo da prestane pušiti, objavila je u subotu organizacija za zaštitu životinja.

 

Na internetu je nedavno kružio filmić o Tori, 15-godišnjoj orangutanici, kako puši cigaretu s filterom poput okorjele pušačice.

 

S čikom među naboranim dugim prstima, taj primat iz zoološkog vrta Solo u središnjem dijelu indonezijskog otoka Java, vidno uživa u čik pauzi, opušten dok mu iz širokih nosnica kulja gusti bijeli dim.

 

No, životinja će se uskoro morati odreći tog užitka. Kako bi izbjegli da joj posjetitelji zoološkog vrta bacaju već upaljene cigarete, Centar za zaštitu orangutana odlučio je premjestiti Tori na otok u središtu zoo-a, udaljen od ljudi, kazao je koordinator Daniek Hendarto.

 

"Zasad smo smjestili čuvara pred njezin kavez kako bismo osigurali da ne puši", dodao je on.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zdravlje, pušenje, indonezija, tori, orangutan