A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/promet-360.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pojačan promet na A1, a u Lučkom nema čekanja | Politika+
4kotača

HAK: Pojačan promet na A1, a u Lučkom nema čekanja

Zastoji su mogući na Istarskom ipsilonu, riječkoj obilaznici, Krčkom mostu i duž Jadranske magistrale.

Piše: PolitikaPlus

Promet je pojačan na dionici autoceste A 1, između Zagreba i Karlovca, u Lučkom nema čekanja, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 18,30 sati.

Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj pred naplatom Zaprešić kolona je oko 500 metara. Zastoji su mogući na Istarskom ipsilonu, riječkoj obilaznici, Krčkom mostu i duž Jadranske magistrale (D8), posebice u turističkim mjestima. Vozače se moli za strpljenje i upozorava na oprez.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Oštrovica otvoren je izlazak prema Crikvenici i otoku Krku za vozila do 3,25 metra širine. Ostali koriste izlaze Vrata, Delnice ili Kikovica.

Zbog radova se vozi naizmjence Jadranskom magistralom (D8) iznad Bakra, u Kleku, te na dionicama od Živogošća do Ploča i od Čilipa do graničnog prijelaza Karasovići.

Na graničnim prijelazima Kaštel i Macelj pojačan je promet u oba smjera, na Bregani ulazak, a na Bajakovu i Staroj Gradiški izlazak osobnih vozila.

Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Pojačan je promet u trajektnim pristaništima i lukama prema sjeverno i srednjodalmatinskim otocima, pa trajekti plove po potrebi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PROMET, HAK