A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/ciro-blazevic-jahta-001.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ćiro Željku Jovanoviću: Običan si papak ministre, to ti stari Ćiro kaže! | Politika+
Sport

ĆIRO EKSPLODIRAO: Ćiro Željku Jovanoviću: Običan si papak ministre, to ti stari Ćiro kaže!

Ti si u močvari, koprcaš se! Meni te je žao!, poručuje Ćiro.

FOTO: RTL
Piše: PolitikaPlus


"Pa ti si taj da napraviš reda, ali ne možeš, jer si papak! Običan si papak ministre, to ti stari Ćiro Blažević kaže! I kompromitirao si vladu i njezin kredibilitet i njezin autoritet i sve! Jer si najavio 'Močvara!" - a ti upao u močvaru!!! Ti si u močvari, koprcaš se! Meni te je žao!"


Miroslav Ćiro Blažević pripustio je kameru RTL-a na novu jahtu vrijednu četvrt milijuna eura koju je kupio njegov sin, požalivši se zašto ih ne interesiraju oni koji su popljačkali državi i kupili jahte vrijedne dva-tri milijuna eura. No, mnogo zanimljivija od nove akvizicije bila je njegova oštra kritika aktualnih promjena na vrhu HNS-a. Iako podržava svoje 'sinove' Šukera i Štimca, otvoreno kaže da je to sramni pakt iza kojeg stoji Zdravko Mamić. A nesmiljeno je udario po ministru Željku Jovanoviću, koji ga je 'najviše razočarao'.

- Pa ti si taj da napraviš reda, ali ne možeš, jer si papak! Običan si papak ministre, to ti stari Ćiro Blažević kaže! I kompromitirao si vladu i njezin kredibilitet i njezin autoritet i sve! Jer si najavio 'Močvara!" - a ti upao u močvaru!!! Ti si u močvari, koprcaš se! Meni te je žao! - raspucao se Ćiro.

Štimcu, kaže ne zamjera što je odustao od toga da i on uđe u njegov time te se na koncu priklonio Mamiću kad je shvatio da Mamić i dalje kontrolira sve.

- Shvatio je da je Jovanović nula i da Mamić komandira - priklonio se Mamiću, jasan je Ćiro, no dodaje da ne vjeruje da će pakt Štimac-Šuker-Mamić dugo potrajati.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zdravko mamić, davor šuker, ćiro blažević, igor štimac, željko jovanović