A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/fred-matic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Fred Matić za zakon o MPO: Uz dužno poštovanje prema Crkvi, taj svećenik je idiot! | Politika+
Hrvatska

LJUTIT: Fred Matić za zakon o MPO: Uz dužno poštovanje prema Crkvi, taj svećenik je idiot!

Smetalo mu je što se moglo čuti da su djeca začeta na taj način manje vrijedna.

Piše: PolitikaPlus

Ministar branitelja Predrag Fred Matić je podržao Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji, a sve koji ga žestoko kritiziraju posljednjih dana ne smatra baš najbistrijima. Posebno je pritom mislio na usporedbe s Jasenovcem i Bleiburgom, kao i izjave da su djeca začeta na taj način manje vrijedna.

Mislim da bi djeca bila sretnija da se o njima brinu dvije žene ili, ako baš hoćete, i dva muškarca − homoseksualca

- To su pretjerivanja i uvreda za tu djecu, a svećenik koji je rekao da su ta djeca manje vrijedne je idiot, uza svo dužno poštovanje prema Crkvi - rekao ministar Matić za Slobodnu Dalmaciju.

Kazao je i da nema problema s tim da istospolni parovi odgajaju dijete.

- Iako djeca u domovima u načelu imaju dobru skrb, nemaju obitelj. Imaju brižne tete koje paze na još 20-30 njihovih domskih prijatelja. Mislim da bi djeca bila sretnija da se o njima brinu dvije žene ili, ako baš hoćete, i dva muškarca - homoseksualca.

Također, otkrio je da nije odustao od objave Registra branitelja, kazavši da se radi punom parom i da je za objavu sve spremno.

- Gotovi smo, ali sada još provjeravamo neke zakonske pretpostavke... Ne želim da nas neki pametnjakovići tuže - ustvrdio je i najavio objavu do kraja ove godine.

Otkrio je i kako su ga branitelji zvali i tražili pomoć, a on je pomogao tako što je zvao kolege ministre "ako vidim da se u natječajima nije poštovala procedura zapošljavanja branitelja".

Konkretno, zvao je ministre Željka Jovanovića i Rajka Ostojića te je bio "ugodno iznenađen kako su izašli ususret i poništili sporne natječaje".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

fred matić, željko jovanović, bleiburg