A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/autocesta-002.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zbog nesreće prekinut promet na A3, zbog nesreća problemii na A1 i A4 | Politika+
4kotača

HAK: Zbog nesreće prekinut promet na A3, zbog nesreća problemii na A1 i A4

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj (do 16. srpnja) na čvoru Krapina zatvoren je ulaz na autocestu u oba smjera.

Piše: PolitikaPlus

Prekinut je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog teške prometne nesreće između čvorova Sveta Nedelja i Bregana u smjeru graničnog prijelaza, a od čvora Sveta Nedelja obilazno se vozi starom samoborskom cestom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće na autocesti A1, između čvora Bosiljevo i odmorišta Vukova Gorica u smjeru Zagreba vozi se usporeno, a zbog prometne nesreće na autocesti A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Popovec i Komin u smjeru Varaždina vozi se jednim trakom.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj (do 16. srpnja) na čvoru Krapina zatvoren je ulaz na autocestu u oba smjera. Obilazak je državnom cestom D1. U zoni čvora Zaprešić u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će danas od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao ni na državnoj cesti D1.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove redovito.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

AUTOCESTE, PROMET