A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zbog prometne nesreće na A6 kod tunela Čardak vozi se otežano | Politika+
4kotača

HAK: Zbog prometne nesreće na A6 kod tunela Čardak vozi se otežano

Na graničnim prijelazima Macelj, Bregana i Rupa pojačan je promet osobnih vozila na ulasku.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb promet teče otežano kod tunela Čardak u smjeru Rijeke (23. +700 km), zbog prometne nesreće, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog bure, na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali D8 od Bakra do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na dionici Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar puše na dionicama autocesta A1 od vijadukta Božići do južnog ulaza u tunel Sveti Rok, kao i na A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Krapina zatvoren je ulaz na autocestu u oba smjera. Obilazak je državnom cestom D1. U zoni čvora Zaprešić u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci.

Na graničnim prijelazima Macelj, Bregana i Rupa pojačan je promet osobnih vozila na ulasku.

Trajekti plove redovito.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

granični prijelaz, autocesta, hak