A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/autocesta-001.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zbog bure na A1 od Sv. Roka do Maslenice samo osobna vozila | Politika+
4kotača

HAK: Zbog bure na A1 od Sv. Roka do Maslenice samo osobna vozila

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

FOTO: Arhiv
Piše: p/h

Od 8,40 sati dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je samo za osobna vozila, zbog bure, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zbog bure, na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali D8 od Bakra do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na dionici Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Krapina zatvoren je ulaz na autocestu u oba smjera. Obilazak je državnom cestom D1. U zoni čvora Zaprešić u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci.

Danas od 9,30 do 10,00 i od 17,30 do 18,00 sati, zbog miniranja će se prekidati promet na D8, u intervalu od dvije do pet 5 minuta, zbog radova na transformatorskoj stanici Srđ.

Na graničnim prijelazima Macelj, Bregana i Rupa pojačan je promet osobnih vozila na ulasku.

Trajekti plove redovito.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, hak