Scena

KONCERT: Spice Girls će se okupiti na zatvaranju Olimpijskih igara

Izvest će dvije pjesme, jedna od kojih je njihov hit singl iz 1996. "Wannabe", koji je bio na prvim mjestima top ljestvica u više od 30 zemalja.

Piše: PolitikaPlus

Ženski britanski pop sastav Spice Girls, popularan u 90-tim godinama prošloga stoljeća, ponovno će se okupiti i nakon višegodišnje stanke zajedno nastupiti na svečanom zatvaranju ljetnih Olimpijskih igara u Londonu, prenosi britanski The Telegraph.

Djevojke su prestale zajedno nastupati još 2008., nakon čega su neke od njih stvorile uspješnu solo karijeru. No, prema nekim izvorima, Geri Halliwell (Ginger Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Melanie Brown (Scary Spice) i Victoria Beckham (Posh Spice) ponovno će zajedno stupiti na pozornicu na svečanom zatvaranju Olimpijskih igara 12. kolovoza u Londonu.

Izvest će dvije pjesme, jedna od kojih je njihov hit singl iz 1996. "Wannabe", koji je bio na prvim mjestima top ljestvica u više od 30 zemalja. Prema nekim dobro obavještenim izvorima, Halliwell će nositi poznatu haljinu s motivom britanske zastave koju je nosila na dodjeli glazbenih nagrada Brit Awards 1997.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

london2012, olimpijske igre, spice girls