A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/promet-101%202.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pojačan promet na graničnim prijelazima, u smjeru unutrašnjosti nema gužvi i zastoja | Politika+
4kotača

HAK: Pojačan promet na graničnim prijelazima, u smjeru unutrašnjosti nema gužvi i zastoja

Promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora.

FOTO: Arhiv
Piše: p/h

Promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora, posebice na autocesti A1 između Lučkog i Bosiljeva, duž cijele A2 Zagreb-Macelj, te na Zagrebačkoj obilaznici (A3) gdje se vozi u kolonama i usporeno od čvorova Buzin i Jankomir prema naplatnim postajama Lučko, javio je Hrvatski autoklub u 8,30 sati.

Na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje do povremenih zastoja dolazi kod naplatnih postaja Rupa, u oba smjera.

U smjeru unutrašnjosti nema gužvi i zastoja.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona, bit će danas do 14 sati, a sutra, u nedjelju, od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti D1.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Pasjak, Kaštel, Rupa i Stara Gradiška, gdje se posvuda čeka oko 30 minuta, te na prijelazu Metković gdje se čeka oko sat vremena.

Izlazak vozila je pojačan na Bajakovu, Plovaniji, Kaštelu, Pasjaku i Kleku (prema Neumu), posvuda se čeka od 30 minuta do jedan sat.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HAK, PROMET