A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/cesta-mokro-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kolnici mokri i skliski, neke državne ceste zatvorene zbog radova | Politika+
4kotača

HAK: Kolnici mokri i skliski, neke državne ceste zatvorene zbog radova

Na graničnim prijelazima Kaštel i Rupa povremeno je pojačan promet osobnih vozila.

Piše: p/h

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu zemlje, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke, D28 državna cesta u Predavcu, D31 u mjestu Mala Buna, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike).

Za teretna vozila zatvorene su ceste: D38 Pleternica-Vesela, ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, ŽC4030 Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta), Podravska magistrala D2 od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec.

Naizmjence se vozi: na D29 između Marije Bistrice i Kašine od 7 do 17 sati, na D50 između čvora Sveti Rok i Gračaca, na D33 u Kninu, i Jadranskom magistralom D8 iznad Bakra, u Kleku te na dionici od Ćilipa do graničnog prijelaza Karasovići.

Zbog odrona na županijskoj cesti ŽC5201 kod Koranskog mosta, vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima.

Na graničnim prijelazima Kaštel i Rupa povremeno je pojačan promet osobnih vozila.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

promet, ceste, hak