A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/olimpijske-igre.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U tijeku policijska istraga o izgubljenom kompletu ključeva Wembleya | Politika+
Sport

ISTRAGA: U tijeku policijska istraga o izgubljenom kompletu ključeva Wembleya

U tijeku je policijska istraga o izgubljenom kompletu ključeva londonskog stadiona Wembley, koji su nestali 24. srpnja, samo tri dana prije službenog otvorenja Olimpijskih igara.

Piše: PolitikaPlus/Hina
U tijeku je policijska istraga o izgubljenom kompletu ključeva londonskog stadiona Wembley, koji su nestali 24. srpnja, samo tri dana prije službenog otvorenja Olimpijskih igara.

U tijeku je policijska istraga o izgubljenom kompletu ključeva londonskog stadiona Wembley, koji su nestali 24. srpnja, samo tri dana prije službenog otvorenja Olimpijskih igara u glavnome britanskom gradu, prenosi The Guardian.

Wembley je jedan od šest stadiona na kojemu se održavaju olimpijski turniri u muškom i ženskom nogometu. Natjecanja u nogometu počela su još prošle srijede, dakle, prije nego što su OI svečano otvorene.

Scotland Yard je priopćio kako ih je londonska policija u utorak obavijestila o tomu da je izgubljen jedan komplet ključeva iz Wembleya, istaknuvši da sigurnost nije ugrožena te da se ne radi o kriminalu.

Detektivi nisu uspjeli pronaći ključeve, ali ni dokaze o kaznenom djelu, pa se vjeruje da su ključevi izgubljeni slučajno. Organizatori Igara brave su odmah zamijenili te izvijestili kako sigurnost nije ugrožena.

Prve ovogodišnje olimpijske nogometne utakmice na tom su stadionu odigrane u nedjelju između Senegala i Urugvaja te između Velike Britanije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

OLIMPIJSKE IGRE, KLJUČEVI, Wembley