Sport

ČESTITKA: Jovanović čestitao veslačima: Ovim uspjehom potvrdili ste vrijednost

'Ponosan sam na ovaj veliki uspjeh kojim ste na najbolji mogući način prezentirali Hrvatsku i hrvatsko veslanje na pariće te vam želim puno osvojenih odličja i u nastavku sportske karijere.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović čestitao je veslačima Martinu Sinkoviću, Damiru Martinu, Valentu Sinkoviću i Davidu Šainu na osvojenoj srebrnoj medalji u veslanju u disciplini četverac na pariće.

"Veliko mi je zadovoljstvo čestitati vam u ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i svoje osobno ime na osvojenom srebrnom odličju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Ovim uspjehom potvrdili ste vašu vrijednost i vrijednost hrvatskog veslanja na pariće, te sam siguran da će vam ovo srebrno odličje dati još veći poticaj u daljnjoj sportskoj karijeri. Ponosan sam na ovaj veliki uspjeh kojim ste na najbolji mogući način prezentirali Hrvatsku i hrvatsko veslanje na pariće te vam želim puno osvojenih odličja i u nastavku sportske karijere", stoji u čestitci ministra Jovanovića.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

olimpijske igre, veslači, željko jovanović