A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dubrovnik-037.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pitanje opstanka: Neizvjesna budućnost dubrovačkog Atlasa | Politika+
Turizam

KRIZA: Pitanje opstanka: Neizvjesna budućnost dubrovačkog Atlasa

Predstavnici Radničkog vijeća Atlasa Dubrovnik zatražili su pomoć Grada Dubrovnika.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Predstavnici Radničkog vijeća Atlasa Dubrovnik sastali su se danas s dubrovačkim gradonačelnikom Androm Vlahušićem i upoznali ga sa trenutnim stanjem u toj turističkoj agenciji te izrazili zabrinutost za njenu budućnost.

"Atlas je za Dubrovnik brend koji je stvaran desetljećima, kao što su to vaterpolo klub Jug i folklorni ansambl Linđo, te ga je važno očuvati i održati."

Prije Domovinskog rata ta je agencija bila jedna od vodećih turističkih agencija u bivšoj državi u kojoj je bilo zaposleno 1400 Dubrovčana, a danas ih je ostalo svega 63, rečeno je.

Članovi Radničkog vijeća gradonačelnika Vlahušića su upoznali sa trenutnim stanjem te izrazili zabrinutost za daljnju sudbinu agencije i njezinih zaposlenika. Kako je istaknuto, u tijeku je peti program zbrinjavanja djelatnika u dvije godine, ovaj put bez posla bi trebalo ostati 14-toro djelatnika, a za tri tjedna najavljena su nova otpuštanja.

Predstavnici Radničkog vijeća Atlasa Dubrovnik zatražili su pomoć Grada Dubrovnika, što im je gradonačelnik Vlahušić i obećao. On je kazao da će učiniti sve da se stanje popravi i razgovarati sa sadašnjim vlasnicima o njihovim budućim namjerama.

"Atlas je za Dubrovnik brend koji je stvaran desetljećima, kao što su to vaterpolo klub Jug i folklorni ansambl Linđo, te ga je važno očuvati i održati", naglasio je Vlahušić dodajući kako Dubrovnik treba snažnu i jaku izvornu dubrovačku agenciju kakav je nekada bio Atlas.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dubrovnik, atlas dubrovnik, atlas, andro vlahušić