Zagreb

OBAVIJEST: Zbog radova dio naselja u Novom Zagrebu bit će bez tople vode

Utrine, Travno, Sloboština, Dugave i Jakuševec neće imati toplu vodu od 27. kolovoza u 7 sati do 28. kolovoza u jutarnjim satima.

Piše: PolitikaPlus/Hina
Utrine, Travno, Sloboština, Dugave i Jakuševec neće imati toplu vodu od 27. kolovoza u 7 sati do 28. kolovoza u jutarnjim satima.

Zbog završnih radova na zamjeni magistralnog vrelovoda u Utrinama i prespajanja novog cjevovoda na postojeći toplinski sustav potrošači HEP-Toplinarstva u naseljima Utrine, Travno, Sloboština, Dugave i Jakuševec neće imati toplu vodu od 27. kolovoza u 7 sati do 28. kolovoza u jutarnjim satima.

Ovogodišnji radovi HEP-Toplinarstva na vrelovodnoj mreži u Utrinama u završnoj su fazi, a kako bi se novi cjevovod prespojio na postojeći toplinski sustav potrebno je ponovno obustaviti isporuku toplinske energije za dio naselja u Novom Zagrebu. Radovi će se provesti u najkraćem mogućem roku, a potpuna normalizacija opskrbe toplinskom energijom očekuje se 28. kolovoza ujutro, navodi HEP-Toplinarstvo u priopćenju.

Potrošače koji tijekom trajanja radova u Novom Zagrebu neće imati toplu vodu moli za strpljenje i razumijevanje, jer će se, kako navode, poboljšanjem i revitalizacijom vrelovodnog sustava osigurati kontinuirana opskrba toplinskom energijom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

topla voda, zagreb