A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pjerino-bebic-%20tom-cruise-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pjerino Bebić: Dolazak Toma Cruisea je sjajna stvar za Hvar! Obećao je da će doći i slijedeće ljeto! | Politika+
Turizam

ZVIJEZDA U HRVATSKOJ: Pjerino Bebić: Dolazak Toma Cruisea je sjajna stvar za Hvar! Obećao je da će doći i slijedeće ljeto!

'Ovo je sjajan PR i dokaz da je Hvar elitna destinacija za odmor.'

FOTO: Gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić s glumcem Tomom Cruiseom u Hvaru
Piše: Ivan Klarić

Dolazak svjetske zvijezde, glumca Toma Cruisea u Hrvatsku, točnije u grad Hvar izazvao je veliko zanimanje domaćih, ali i stranih medija. Holivudski glumac Tom Cruise koji je u posljednje vrijeme medijske stupce punio razvodom od glumice Katie Holmes, pažnju domaćih medija zaokupio je svojim posjetom Hrvatskoj.

 

'Ovo je sjajan PR, činjenica je da smo mi zbog dolaska Cruisea završili u svim medijima. Ovo je također dokaz da je Hvar elitna destinacija za odmor.'

U petak je privatnim zrakoplovom u vlasništvu Daniela Snydera sletio u splitsku zračnu luku, odakle se jahtom zaputio na otok Hvar. A tamo je pak, oduševio sve, prvenstveno svojom pristupačnošću. Tom se u Hvaru šetao rivom, fotografirao sa svojim obožavateljima, a svojim ponašanjem nimalo nije odavao dojam da je u Hvar stigla velika svjetska zvijezda.

 

S njim se susreo i u razgovoru zadržao i hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić koji kaže da je Cruise sve one koji su se s njim susreli oduševio svojom jednostavnošću i pristupačnošću.

 

- Pokazao je da je uistinu sjajan čovjek. Razgovarao sam s njim o gradu Hvaru. Primjerice, iznenadio se kad sam mu rekao da je naše kazalište staro 400 godina. Zanimalo ga je sve, od hvarske pjace do detalja o gradu Hvaru, kaže nam Bebić dodajući da je Cruise najavio svoj dolazak i sljedeće ljeto.

 

Bebić kaže da je dolazak ovako velike svjetske zvijezde veliki dobitak za Hvar koji je još jednom završio u gotovo svim svjetskim medijima.

 

- Ovo je sjajan PR, činjenica je da smo mi zbog dolaska Cruisea završili u svim medijima. Ovo je također dokaz da je Hvar elitna destinacija za odmor, na kraju će Bebić.

 

Poznati glumac napustio je u jutarnjim satima grad Hvar i kako kaže Bebić, najavio svoj dolazak i dogodine.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pjerino bebić, turizam, hvar, grad hvar, tom cruise