A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/plinovod-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Plinacro s Poljacima potpisuje pismo namjere o uspostavi plinskog koridora | Politika+
Energetika

VELIKI PROJEKT: Plinacro s Poljacima potpisuje pismo namjere o uspostavi plinskog koridora

Povezivanje dva buduća LNG-terminala - poljski koji je već u fazi izgradnje te budući hrvatski LNG-terminal na otoku Krku.

Piše: PolitikaPlus

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić sastat će se danas u Ministarstvu gospodarstva s predstavnicima hrvatske tvrtke Plinacro i poljske tvrtke Gaz-System, izvijestili su iz Ministarstva iz kojeg najavljuju da će sudionici nakon sastanka dati izjave za novinare.

Predsjednici uprava tvrtke Plinacro Mladen Antunović i tvrtke Gaz System Jan Chadam potpisat će Deklaraciju o namjeri suradnje kojom će nacionalni operatori plinskog transportnog sustava Hrvatske i Poljske iskazati svoju namjeru suradnje na uspostavi plinsko-transportnog koridora sjever-jug, odnosno na razvoju plinsko-transportnog sustava u smjeru Baltik-Jadran, a kojim će se povezati dva buduća LNG-terminala - poljski koji je već u fazi izgradnje te budući hrvatski LNG-terminal na otoku Krku, ističu iz Ministarstva gospodarstva.

Sastanak u ministarstvu počinje u 13:00.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

plinacro, plinovod