A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nevenka%20becic%20100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nevenka oštro odgovorila novinarima: Firma Kerum nije propala, vi ste propali! Vi ste u problemima! | Politika+
Hrvatska

ODGOVOR: Nevenka oštro odgovorila novinarima: Firma Kerum nije propala, vi ste propali! Vi ste u problemima!

'To je li firma Kerum u problemima može reći samo onaj tko je kompetentan za to.'

Piše: PolitikaPlus

Nevenka Bečić, sestra Željka Keruma i dugogodišnja predsjednica Uprave njegove firme Kerum d.d., burno je reagirala na novinarsko pitanje da komentira propast te najpoznatije firme splitskog gradonačelnika, javlja Dalmacija News.

 

Budući da ja nisam u tvrtki, ne vodim firmu, nisam član Uprave, to nije predmet mog djelovanja i rada i u tom smislu nisam ovlaštena ni kompetentna, u ime pravne osobe koju ne vodim, davati nikakve informacije. Istina je da sam nekoć tu tvrtku uspješno vodila – poručila je Nevenka Bečić.

- Firma Kerum nije propala! Vi ste propali, a ne firma Kerum. Mislim da ste vi u problemima, a ne firma Kerum – odgovorila je Nevenka.

 

No, brzo je došla k sebi i smislila pomirljiviji odgovor.

 

- To je li firma Kerum u problemima može reći samo onaj tko je kompetentan za to, a ja za to nisam kompetentna – ustvrdila je.

 

Ocijenila je i da "nije kompetentna" za komentar iako je dugi niz godina bila na čelu Uprave.

 

- Budući da ja nisam u tvrtki, ne vodim firmu, nisam član Uprave, to nije predmet mog djelovanja i rada i u tom smislu nisam ovlaštena ni kompetentna, u ime pravne osobe koju ne vodim, davati nikakve informacije. Istina je da sam nekoć tu tvrtku uspješno vodila – poručila je Nevenka Bečić.

 

Pronašla je i opravdanje za gradonačelnikovo nedolaženje na sjednice poglavarstva

 

- Tko to kaže da gradonačelnik ne obavlja svoje zadaće? On svoje obaveze obavlja i obavlja ih jako dobro, a obavlja ih putem osoba koje je postavio da operativno odrađuju ono što on zacrta i za što izda naloge da se to odradi. Operativno, njegove zadaće i naloge izvršavam ja i njegovi dogradonačelnici. Svakodnevno koordiniramo s njim sve radne zadaće koje moramo izvršiti, a o rezultatima ga svakodnevno informiramo. Uspjeh svakog pojedinca pa tako i mog brata Željka Keruma ovisi o tome je li izabrao kvalitetne ljude koji će izvršavat ono što nam on da u zadatak – ponovila je Nevenka i zaključila kako će Splićani na idućim izborima znati ocijeniti je li gradonačelnik radio dobro ili ne.

 

- Sve ono što je obećao se i realizira. Ono zbog čega je najviše napadan, a to je Zapadna obala, ona će biti biser Splita i bit će jedan od segmenata koji će pokrenut kvalitetniji nivo usluga u turizmu – kazala je Nevenka i uputila čestitku Željku i Fani na rođenju drugog sina.

 

- On i njegova gospođa su presretni jer je na svijet došlo jedno novo stvorenje. Neka mu Bog podari zdravlje, sriću i dug život, a njegovim roditeljima najljepše čestitke jer je najljepši trenutak u životu svakog pojedinca da dobije dijete i da se stvori novi život – zaključila je Nevenka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

split, željko kerum, nevenka bečić