A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/branko-hrg-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Branko Hrg: HSS na lokalne izbore samostalno ili s manjim strankama | Politika+
Hrvatska

STRANKE: Branko Hrg: HSS na lokalne izbore samostalno ili s manjim strankama

Na HSS–ovom hodočašću okupilo se oko deset tisuća članova stranke iz cijele Hrvatske

Piše: p/h

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) Branko Hrg izjavio je danas da će HSS na lokalne izbore najvjerojatnije ići sam ili s nekim manjim strankama, ovisno o lokalnoj sredini.

Na HSS–ovom hodočašću okupilo se oko deset tisuća članova stranke iz cijele Hrvatske.

Hrg je uoči hodočašća HSS-a u Mariju Bistrici na konferenciji za novinare kritički govorio o vladinim potezima.

"Prvi potpredsjednik vlade Radimir Čačić proglasio je našu državu lošim gospodarom, nesposobnim da profitabilno upravlja svojim autocestama i on i njegov šef, premijer Milanović, odlučili su autoceste dati na upravljanje privatnom koncesionaru. Po tome sve treba dati u koncesiju. Najbolje je da i cijelu državu damo u koncesiju, raspustimo Sabor i vladu, te da postavimo jednog bana koji će vladati cijelom državom. Zašto uopće bacati novce na demokraciju i jačanje parlamentarizma", izjavio je Hrg.

Na upit koliko su skupili potpisa na peticiju za smanjenje PDV–a na hranu, predsjednik HSS-a je rekao da potpise još nisu izbrojili jer potpisivanje peticije još traje, no ocijenio je da potpisa ima "dovoljno da se stvori kritična masa da vlada čuje njihov glas".

Na HSS–ovom hodočašću okupilo se oko deset tisuća članova stranke iz cijele Hrvatske, a domaćica političko–vjerskog susreta bila je potpredsjednica HSS–a i predsjednica zagorske organizacije stranke Vlasta Hubicki.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

STRANKE, HSS, BRANKO HRG, LOKALNI IZBORI