A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hitna-pomoc-112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Učenici osnovne škole iz Rijeke otrovali se hranom tijekom izleta na Brač | Politika+
Hrvatska

TROVANJE: Učenici osnovne škole iz Rijeke otrovali se hranom tijekom izleta na Brač

Ukupno 24 riječkih učenika koji su u Makarsku stigli na ekskurziju u subotu su oko 10,30 sati zatražili liječničku pomoć zbog proljeva i povraćanja.

Piše: PolitikaPlus

Učenici osnovne škole iz Rijeke otrovali su se hranom tijekom izleta na Brač, a nakon pružena liječničke pomoći u Makarskoj i Splitu djeca su se vratila kući, doznaje se danas u splitskoj policiji.

Ukupno 24 riječkih učenika koji su u Makarsku stigli na ekskurziju u subotu su oko 10,30 sati zatražili liječničku pomoć zbog proljeva i povraćanja. Odvezeni su u makarski dom zdravlja gdje im je pružena liječnička pomoć, a sedmero od njih bilo je prevezeno u KBC Split na daljnju opservaciju, doznaje se u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. Nakon što su ambulantno bili zbrinuti, pušteni su kući.

Po dosadašnjim informacijama, učenici su se otrovali nakon jednodnevnog izleta u Bol na Braču, a još nije utvrđeno što im je točno izazvalo probavne smetnje.

O tom je događaju obaviješten Zavod za javno zdravstvo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

brač, trovanje, učenici, rijeka