Hrvatska

PROPUST: Omiški gradonačelnik nije bio obaviješten o dolasku Radimira Čačića!?

U priopćenju navodi kako iz Vlade RH ni iz HEP-a nitko o tom posjetu nije obavijestio grad Omiš, nego su o njemu doznali od nazočnih zaposlenika HE "Zakučac".

Piše: PolitikaPlus

Omiški gradonačelnik Ivan Škaričić oglasio se priopćenjem u vezi s posjetom prvog potpredsjednika Vlade RH Radimira Čačića HE "Zakučac" na području grada Omiša, o čemu, kako tvrdi, gradski čelnici nisu obavješteni, što on drži velikim propustom kabineta prvog potpredsjednika Vlade i političkom nekulturom.

 

>> Radimir Čačić: Projekte Končara i HEP-a ponudit ćemo građanima i investitorima kroz IPO U priopćenju navodi kako iz Vlade RH ni iz HEP-a nitko o tom posjetu nije obavijestio grad Omiš, nego su o njemu doznali od nazočnih zaposlenika HE "Zakučac".

"Držimo to velikim propustom kabineta prvog potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i političkom nekulturom", navodi gradonačelnik Omiša. Dodaje kako je posebno zanimljivo da je tom prigodom bio nazočan vijećnik Hrvatske narodne stranke u omiškome Gradskom vijeću Ivan Pajdek, koji je ujedno i potpredsjednik Županijske organizacije Hrvatske narodne stranke, pa zato Radimiru Čačiću postavlja pitanje je li HE 'Zakučac' posjetio kao prvi potpredsjednik Vlade RH ili kao predsjednik Hrvatske narodne stranke.

"Ako je posjet bio u ime hrvatske vlade, žao nam je što mu nismo bili u mogućnosti izraziti dobrodošlicu u gradu Omišu, a ako je bio u drugom svojstvu - predsjednika HNS-a, također mu želimo ugodan boravak među članstvom i simpatizerima njegove stranke u gradu Omišu", ističe u priopćenju omiški gradonačelnik Ivan Škaričić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

RADIMIR ČAČIĆ, OMIŠ, Ivan Škaričić