A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivan-vrdoljak-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Vrdoljak: HNS na lokalnim izborima očekuje bolje rezultate nego na prošlim | Politika+
Hrvatska

HNS: Vrdoljak: HNS na lokalnim izborima očekuje bolje rezultate nego na prošlim

"Iako smo organizacijski i sustavno jači nego ikada, treba posložiti organizaciju i s drugim se političkim strankama dogovoriti o zajedničkom nastupu na izborima", rekao je.

Piše: PolitikaPlus

Potpredsjednik HNS-a i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak rekao je kako ta stranka na lokalnim izborima očekuje znatno bolji rezultat nego prije četiri godine.

Na konferenciji za novinare u Sisku za posjeta Sisačko-moslavačkoj županiji u sklopu obilaska svih županija Ivan Vrdoljak kazao je kako ih pitaju jesu li prerano krenuli s kampanjom, ali, dodao je, odgovaraju da nisu.

"Iako smo organizacijski i sustavno jači nego ikada, treba posložiti organizaciju i s drugim se političkim strankama dogovoriti o zajedničkom nastupu na izborima", rekao je.

Istaknuo je kako im je cilj ostvariti 20 posto bolji rezultat nego prije četiri godine.

"Imamo dobru ekipu i 42.000 članova u državi, što je jamstvo da taj cilj možemo ostvariti. Kao stranački čelnici, dajemo punu potporu županijskim i gradskim organizacijama za suradnju s partnerima. Pregovarat ćemo prvenstveno sa strankama iz sastava Kukuriku koalicije", rekao je Vrdoljak.

Nakon konferencije za novinare, na kojoj su bili i predsjednici Županijske i Gradske organizacije HNS-a u Sisku Ivan Nekvipal i Vlado Andučić, održan je sastanak Županijske organizacije HNS-a s istom temom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

lokalni izbori, hns, ivan vrdoljak