A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/mirela-holy-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lesar potvrdio pregovore: Želimo da Mirela Holy bude naš kandidat za gradonačelnicu Zagreba! | Politika+
Zagreb

HRVATSKI LABURISTI: Lesar potvrdio pregovore: Želimo da Mirela Holy bude naš kandidat za gradonačelnicu Zagreba!

'Obavili smo nekoliko razgovora.'

Piše: Ivan Klarić
- Na tu temu smo do sada obavili nekoliko vrlo ozbiljnih razgovora s Mirelom Holy. Ne bi želio prognozirati hoće li do toga na kraju i doći, ali mi smo optimisti, istaknuo je Lesar.

Milan Bandić, Davor Bernardić, Vladimir Ferdelji. Ovo su zasad javnosti poznati kandidati za zagrebačkog gradonačelnika. No, čini se, da bi se ovom muškom društvu mogla pridružiti i jedna žena, točnije Mirela Holy i to kao kandidat Hrvatskih laburista. To je u razgovoru za PolitikuPlus potvrdio i predsjednik Laburista Dragutin Lesar.

- Istina je, pregovaramo s Mirelom Holy da bude kandidat Hrvatskih laburista za gradonačelnicu Zagreba, kazao nam je Lesar i dodao.

- Na tu temu smo do sada obavili nekoliko vrlo ozbiljnih razgovora s Mirelom Holy. Ne bi želio prognozirati hoće li do toga na kraju i doći, ali mi smo optimisti, istaknuo je Lesar.

Nakon što nam je Lesar potvrdio ovu informaciju, pokušali smo doći i do Mirele Holy, ali nam se nije javljala na telefon.

Da podsjetimo, Mirela Holy je otišla s mjesta ministrice zaštite okoliša nakon što je u javnost procurio mail u kojem se kod predsjednika uprave HŽ-a zauzela za suprugu stranačkog kolege. Premda se odmah nakon izbijanja afera pojavila priča kako će otići ili biti izbačena iz SDP-a, to se ipak nije dogodilo.

Prema nekim verzijama, Mirela Holy je i dalje nezadovoljna unutar SDP-a. Isto tako, Holy se i ranije vezivalo uz neke druge političke opcije, poput stranke Zelenih, ali do prelaska Mirele Holy nikada nije došlo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

lokalni izbori, zagreb, mirela holy, dragutin lesAR