A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/cvjetni-trg-211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Milan Bandić: Zadovoljan sam završetkom radova na Cvjetnom | Politika+
Zagreb

VIDEO: Milan Bandić: Zadovoljan sam završetkom radova na Cvjetnom

'Nakon uspješnog dovršetka radova, otvaramo obnovljeni Cvjetni trg.'

Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je izrazio zadovoljstvo uspješnim završetkom radova na Trgu Petra Preradovića, popularnom Cvjetnom trgu, kojeg će, uz prigodnu svečanost, večeras i simbolično otvoriti.

"Nakon uspješnog dovršetka radova, večeras otvaramo obnovljeni Cvjetni trg", najavio je Bandić na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi te dodao da su troškovi uređenja Cvjetnog trga i okolnih ulica oko 30 posto manji od predviđenih.

Naglašavajući da voli svaku stopu ovog grada i da mu je teško izdvojiti najljepši trg, Bandić je naveo da mu je među najljepšima ipak 'Cvjetni'. Posebno je, kaže, ponosan na novo, prikladno osvjetljenje pravoslavne crkve, dok će uređenje pet vitraja pričekati dodatni dogovor.

 

 

Tijekom ljetnih radova i temeljite obnove Cvjetnog trga i okolnih ulica, zamijenjene su hodne obloge, uređeno je zelenilo, a postavljena je i nova urbana oprema te dekorativna rasvjeta.

Na Cvjetnom trgu, uz atraktivno osvijetljen spomenik Petru Preradoviću, na večerašnjoj će svečanosti u organizaciji Grada Zagreba, utemeljitelj glumačke družine Histrion Zlatko Vitez recitirati stihove hrvatskih pjesnika, a Zagrebački kvartet održat će prigodni koncert.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, cvjetni trg, milan bandić