A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/farmal-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Farmal izabrao pravi trenutak i ispričao se: Prihvatit ćemo svaku sudsku odluku! | Politika+
Crna kronika

PRIOPĆENJE: Farmal izabrao pravi trenutak i ispričao se: Prihvatit ćemo svaku sudsku odluku!

'Ističemo da sukladno zakonskim ograničenjima nismo u mogućnosti iznositi detalje.'

Piše: PolitikaPlus

Tvrtka Farmal se nakon dva dana šutnje ipak oglasila, namjerno u trenutku kad su oči javnosti uprte u slučaj Radimira Čačića. U svom su priopćenju iznijeli žaljenje zbog situacije, ali nisu otkrili nikakve pojedinosti vezane uz slučaj.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Slijedom aktivnosti vezanih uz akciju Hipokrat i svih informacija objavljenih u medijima, obraćamo se cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, a posebno našim pacijentima, liječnicima i ljekarnicima te našim partnerima.

Uzimajući u obzir aktualnu situaciju vezano uz pokrenute sudske postupke, Farmal d.d. ističe kako će u cijelosti poštivati i provesti svaku sudsku odluku. Također ističemo da sukladno zakonskim ograničenjima nismo u mogućnosti iznositi detalje ili davati bilo kakve izjave koje se odnose na pokrenutu istragu i do sada provedene radnje od strane nadležnih tijela.

Tvrtka Farmal d.d. nakon privremene onemogućenosti nastavlja s radom.

Farmal d.d. je generička kompanija čiji su sustavi kakvoće strogo regulirani i pod konstantnim nadzorom Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) i Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

Naglašavamo da nastavljamo svoj rad uvažavajući kao i do sada zakonski propisanu Dobru proizvođačku praksu  pri čemu strogo poštujemo nacionalne i međunarodne standarde struke što potvrđuje proizvodna dozvola te potvrda o provođenju Dobre proizvođačke prakse.

S ponosom ističemo važnost tvrtke za gospodarstvo Republike Hrvatske kao i važnost tvrtke za mnoge obitelji čiji su članovi naši zaposlenici te naš doprinos kvaliteti zdravstvenih usluga u Republici Hrvatskoj.

Kakvoća naših proizvoda, a posebno zdravlje naših pacijenata, bili su i ostat će naši  primarni zadaci što svakodnevno i potvrđujemo.

Nadamo se da ovaj događaj neće utjecati na našu suradnju te da ćemo i dalje nastaviti s našim radom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

korupcija, policija, farmal