A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/ehud_barak.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Barak najavio odmazdu, odobrena mobilizacija pričuvnih snaga | Politika+
Hrvatska

NAPETO: Barak najavio odmazdu, odobrena mobilizacija pričuvnih snaga

"Ovakva eskalacija ima cijenu koju će morati platiti druga strana", rekao je Barak u izjavi koju su prenijeli elektronski mediji.

Piše: PolitikaPlus

Izraelski ministar obrane Ehud Barak najavio je u četvrtak snažnija vojna djelovanja protiv palestinskih boraca, rekavši da će platiti za to što su prema Tel Avivu ispalili projektile.

"Ovakva eskalacija ima cijenu koju će morati platiti druga strana", rekao je Barak u izjavi koju su prenijeli elektronski mediji.

Izraelski sigurnosni izvor rekao je da je jedan projektil, koji je izazvao zračnu uzbunu u Tel Avivu, pao u more. Vojska je objavila da je drugi projektil, ispaljen na središnji Izrael, pao u nenaseljeno područje u predgrađu Tel Aviva Rishonu Lezionu.

Barak je objavio i da je naredio vojsci da aktivira još rezervista "kako bismo bili pripravni za svaku mogućnost", a izraelski general Yoav Mordechai rekao je da je riječ o mogućnosti mobilizacije do 30 tisuća pripadnika pričuvnih snaga, koja se može provesti u bilo kojem trenutku, objavio je .

"Upravo je u tijeku širenje akcije" u Gazi, izjavio je Mordechai na izraelskoj televiziji, dodavši da je ministar obrane ispunio zahtjev vojske da se pozove 30 tisuća pripadnika pričuvnog sastava.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PALESTINA, IZRAEL, Ehud Barak