A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/fred-matic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Predrag Matić Fred: Jedva čekam da se Gotovina i Markač vrate | Politika+
Hrvatska

MINISTAR: Predrag Matić Fred: Jedva čekam da se Gotovina i Markač vrate

'Drago mi je da će branitelji biti dostojanstveni. Bez politiziranja, govora i bez onih koji žele lešinariti s takvim stvarima.'

Piše: PolitikaPlus

Ministar branitelja Predrag Matić Fred je u emisiji "60 minuta s Tihomirom Ladišićem" na 24sataTV kazao da jedva čeka da se generali vrate i da se razjasni što su oni prošli sve ove godine u pritvoru, piše 24 sata.

 

- Pozdravljam to što su se branitelj okupili za generale i da su dostojanstveni kao i 90-ih godina. Ja jesam branitelj, ali ne mogu ništa reći dok ne čujem presudu. Očekujem da će biti pravična - kazao je ministar te dodao da je bilo puno politiziranja s imenima generala.

 

- Ja jedva čekam da se generali vrate i da razjasnimo što su oni prošli sve ove godine dok su u pritvoru - rekao je ministar koji će presudu Gotovini i Markaču sutra pratiti s najbližim suradnicima u uredu.

- Iščekivat ću presudu s nestrpljenjem. Drago mi je da će branitelji biti dostojanstveni. Bez politiziranja, govora i bez onih koji žele lešinariti s takvim stvarima - kazao je Matić.

Osvrnuo se i na "dnevnu politiku" te je kazao da nije susreo niti jednog branitelja koji bi bio protiv objave. - Ja ću biti prvi koji će objaviti cijeli ratni put. Udrugama sam rekao da će mi biti partneri od kojih ću tražiti mišljenje, ali odluke nećete donositi vi, nego ja jer ja odgovaram Saboru i Vladi - rekao je Matić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ANTE GOTOVINA, Predrag Matić Fred, MLADEN MARKAČ