A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/ante-gotovina-prosvjed-beograd-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Prosvjed desničara ispred srbijanske vlade protiv haaške presude | Politika+
Hrvatska

VIDEO: Prosvjed desničara ispred srbijanske vlade protiv haaške presude

Kordon policije i žandarmerije postavljen oko prosvjednika onemogućavao je sudionike da obustave promet.

Piše: p/h

Prosvjed srpskih desničarskih organizacija protiv odluke Žalbenog vijeća Haaškog tribunala da oslobodi hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača održan je u nedjelju navečer ispred zgrade srbijanske vlade u Beogradu.

Ispred zgrade vlade okupilo se nekoliko desetaka pristaša ekstremističkih udruga "Naši" i "Zavetnici" koji su nosili državne zastave i obilježja svojih udruga, slike haaškog optuženika Ratka Mladića i transparente s natpisima "Svi su Srbi Ratkovi vojnici" i "U Krajini pravoslavne svijeće niko nikad ugasiti niko neće".

Kordon policije i žandarmerije postavljen oko prosvjednika onemogućavao je sudionike da obustave promet na raskršću najgušćih prometnica u centru grada, a jake snage žandarmerije u opremi za razbijanje demonstracija su tijekom i nakon prosvjeda osiguravale Veleposlanstvo Republike Hrvatske, udaljeno nekoliko stotina metara dalje.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

RATNI ZLOČINI, HAAG, BEOGRAD, PROSVJEDI, ANTE GOTOVINA