A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/T-U-V/vatikan.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Papa Benedikt XVI bezgrešno začeće nazvao 'nedvosmislenom' istinom | Politika+
Hrvatska

ISUS KRIST: Papa Benedikt XVI bezgrešno začeće nazvao 'nedvosmislenom' istinom

Papa također poziva čitatelje da prestanu gledati na Boga kao na nekoga tko ograničava osobne slobode.

Piše: PolitikaPlus

Papa Benedikt XVI u utorak je objavio posljednji dio trilogije o životu Isusa Krista, u kojem opisuje njegovo rano djetinjstvo i snažno potvrđuje doktrinu bezgrešnog začeća kao "nedvosmislenu" istinu vjere.

U knjizi, koja u engleskom izdanju ima 137 stranica, Papa također poziva čitatelje da prestanu gledati na Boga kao na nekoga tko ograničava osobne slobode.

"Priča o ranom djetinjstvu - Isus iz Nazareta" bit će objavljena diljem svijeta na 20 jezika, a u prodaju stiže u srijedu. Vjerojatno će postati međunarodni bestseler kao i prijašnje knjige koje su govorile o Isusu kao odrasloj osobi i njegovom služenju ljudima. Vatikan je priopćio da je već tiskano milijun primjeraka i da se uskoro očekuje novo tiskanje.

Knjiga se sastoji od prologa, četiri poglavlja i zaključka, a prati i analizira evanđelja koja pokrivaju razdoblje od Isusovog rođenja do dolaska u hram u dobi od 12 godina.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

BEZGREŠNO ZAČEĆE, Papa Benedikt XVI, ISUS KRIST