A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/cinestar-200.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

CineStar Slavonski Brod otvara se 28. veljače 2013. u City Colosseumu | Politika+
Kultura

KINO: CineStar Slavonski Brod otvara se 28. veljače 2013. u City Colosseumu

CineStar će i u Slavonskom Brodu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Piše: PolitikaPlus

CineStar Slavonski Brod, prvi multipleks u Brodsko-posavskoj županiji, otvorit će se 28. veljače u sklopu trgovačkog centra City Colosseum. CineStar Slavonski Brod bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 4 dvorane ukupnog kapaciteta 503 sjedala. Čak 3 dvorane bit će opremljeneRealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Slavonskom Brodu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

CineStar je u Slavonskom brodu upotpunio svoju ponudu sa dva VIP reda u svakoj dvorani. 102 VIP sjedala smještena su u zadnja dva reda, većih su dimenzija, izvedena su u koži i osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić, Za odmor i zabavu s pet zvjezdica.

U CineStaru Slavonski Brod prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji ćemoći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Slavonski Brod imat će osiguran besplatan parking.

Multipleksi osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s wall-to-wall platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.  

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

CINESTAR, SLAVONSKI BROD, KINO, City Colosseum