A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kazaliste-111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebački orkestar mladih započinje novu sezonu - ne propustite | Politika+
Zagreb

KONCERTI: Zagrebački orkestar mladih započinje novu sezonu - ne propustite

Nakon praznika u subotu 26.1. svakako poslušajte koncert "Beethoven na treću".

Piše: PolitikaPlus

U utorak 4.12. uživajte u remekdjelima slavnih romantičara Felixa Mendelssohna i Franza Liszta na koncertu "ZOMantično romantično" uz sjajnog mladog pijanista Aljošu Jurinića u 1. klavirskom koncertu "pjesnika klavira" Frédérica Chopina.

Nakon praznika u subotu 26.1. svakako poslušajte koncert "Beethoven na treću" s još jednom mladom pijanističkom zvijezdom - Stipom Bilićem u 4. klavirskom koncertu bonnskog majstora Ludwiga van Beethovena.

U subotu 2.3. ne propustite koncert "Prema svjetlu..." s glazbom "oca engleske glazbe" Edwarda Elgara i "češkog glazbenog velemajstora" Antonína Dvořáka uz nezaobilazni Koncert za violončelo Roberta Schumanna s vrsnim violončelistom Jasenom Chelfijem.

A za finale prava glazbena poslastica: u subotu 4.5. svakako dođite na koncert "Ruska duša" i uživajte u najboljom stranicama ruske glazbe - od Musorgskog do Prokofjeva, s kontrabasistom Nikšom Bobetkom i raritetnim Koncertom za kontrabas Sergea Koussevitzkog.

I to nije sve, jer vas ZOM očekuje s još 3 koncertna projekta izvan sezone - koje ne smijete propustiti!

ZOMirajte u najvećim remekdjelima klasične glazbe na jedinstveni ZOMantični način - i "Zauvijek Ostanite Mladi"!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

koncert, zomantično romantično, chopin