A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/lana-jurcevic-narodni-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Lana Jurčević predstavila novi album: To je moja beba! | Politika+
Scena

NARODNI RADIO: VIDEO Lana Jurčević predstavila novi album: To je moja beba!

'Sve se dogodilo spontano, a ne preko noći. Neke pjesme stajale su u ladici jako dugo.'

Piše: PolitikaPlus

'Osjećam se kao da sam na novom početku. To je moja beba, i jako sam uzbuđena i sretna', rekla je Lana Jurčević sinoć na premijernom predstavljanju novog albuma 'Pobjede i porazi' na Narodnom radiju.

Pjevačica je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', predstavivši pjesme koje je sama napisala. 'Sve se dogodilo spontano, a ne preko noći. Neke pjesme stajale su u ladici jako dugo', priznala je Lana, kojoj su u stvaranju zvuka pomogli domaći producenti Shalla iz Connecta i Igor Ivanović, te suradnici iz Amerike, Finske i Njemačke.

 Novi album upakiran je u čokoladnu bombonjeru, a u prodaji će biti od 1. prosinca. Čuvši što njeni suradnici pričaju o njoj, mladoj kantautorici zasuzile su oči. 'Naježila sam se, suze su mi došle.

Tako je to kad dišeš jednako s ljudima s kojima radiš, ne mogu opisati taj osjećaj', rekla je Jurčevićka, koja se sukladno naslovu albuma pokazala kao prava pobjednica. U okršaju s voditeljem Petkom, imala je tek sporije reflekse, no pobijedila je u tri discipline: borba na ruku, skok u dalj i igri Kalodonta.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

radio, lana jurčević, album