A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/drago-lovric-afganistan-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Načelnik Glavnog stožera u posjetu hrvatskim vojnicima u Afganistanu | Politika+
Hrvatska

ISAF: Načelnik Glavnog stožera u posjetu hrvatskim vojnicima u Afganistanu

FOTO: MORH
Piše: PolitikaPlus

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske (OS RH) general pukovnik Drago Lovrić sa suradnicima, od 15. do 18. prosinca boravi u radnom posjetu Islamskoj republici Afganistan te 20. hrvatskom kontingentu u misiji ISAF, priopćeno je iz Ministarstva obrane.

Prvog dana posjeta Drago Lovrić se sastao sa zamjenikom zapovjednika ISAF-a, britanskim general pukovnikom Nickom Patrickom Carterom, a razgovaralo se o situaciji u Afganistanu, tranziciji te trenutnim sposobnostima afganistanskih snaga sigurnosti i njihovoj budućnosti. Bilo je riječi i o smanjenju broja hrvatskih pripadnika u operaciji ISAF u budućnosti. General Carter zaključio je da je hrvatski doprinos vidljiv i kvalitetan te da Hrvatska ima važnu ulogu u tranziciji i potpori miru i stabilnosti u Afganistanu.General pukovnik Lovrić susreo se i s pripadnicima hrvatskoga kontingenta koji su raspoređeni na dužnosti u Zapovjedništvu misije ISAF.

Nakon sastanka sa generalom Carterom, Lovrić je obišao pripadnike vojno-policijskog savjetničkog tima koji su smješteni u kampu Julien.

Načelnik Glavnog stožera sa suradnicima obišao je i hrvatski kamp Cobra u kampu Warehouse, gdje se nalazi zapovjedništvo 20. hrvatskog kontingenta.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nick patrick carter, OS RH, drago lovrić, afganistan, isaf