A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/ozren-matijasevic-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ozren Matijašević: Nisam kandidat Laburista za gradonačelnika Splita, politički angažman me ne zanima | Politika+
Hrvatska

LOAKANI IZBORI : Ozren Matijašević: Nisam kandidat Laburista za gradonačelnika Splita, politički angažman me ne zanima

U listopadu 2012. imao sam sastanak s predsjednikom Hrvatskih laburista-Stranke rada, Dragutinom Lesarom, i odbio je ponudu.

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik Hrvatske udruge sindikata  Ozren Matijašević opovrgnuo je medijske napise kako će se kandidirati za splitskog gradonačelnika na lokalnim izborima u svibnju ove godine te je rekao da je odbio ponudu vodstva Hrvatskih laburista za tu kandidaturu.

 

- U listopadu 2012. imao sam sastanak s predsjednikom Hrvatskih laburista-Stranke rada, Dragutinom Lesarom, na kojem mi je on ponudio da me ta stranka kandidira za gradonačelnika Splita, ali ja sam tu ponudu odbio jer me ne interesira nikakav politički angažman, izjavio je  Matijašević, te dodaje da nakon tog sastanka s Lesarom nije ni s kime razgovarao o ponudi Hrvatskih laburista da ga kandidira za gradonačelnika Splita.

 

- Ako je netko nakon tog sastanka razgovarano o takvoj kandidaturi, to je bilo mimo mene, dodao je.

 

Predsjednik Hrvatske udruge sindikata, Ozren Matijašević, također je zamjerio dijelu medija, rekavši kako su postupili nekorektno pišući neprovjerene informacije o njegovoj navodnoj kandidaturi za gradonačelnika Splita.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ozren matijašević, sindikati, hrvastki laburisti