Hrvatska

POGLEDAJTE VIDEO!: Pomoćni biskup Valentin Pozaić: Hrvatskoj je potrebna nova Oluja i lustracija!

'Neki zaboravljaju da je Bog stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu.'

Piše: Ilijana Grgić

Kurikulum zdravstvenog odgoja ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića poguban je jer u škole uvodi spolni odgoj neprimjeren našim tradicionalnim vrijednostima, upozorio je predsjednik Hrvatskog žrtvoslovnog društva Zvonimir Šeparović, te je upozoravamo na duboku moralnu i društvenu krizu izazvanu brzopletim zakonom kojim se u školama uvodi spolni odgoj neprimjeren našim tradicionalnim vrijednostima.

 

Puno žešći bio je pomoćni zagrebački biskup Valentin Pozaić, govoreći kako je neokomunistička i liberalno-fašistička kulturno-antropološka revolucija ne poznaje čovjeka kakav je bio do sada te čovjek postaje stroj za udovoljavanje seksualnih potreba i ne poznaje ni ljubav, ni zaljubljenost, ni čistoću, ni vjernost, ni žrtvu, a ni solidarnost.

 

 

Pozajić je istaknuo kako je nacizam je na vlast došao putem demokratskih izbora.- Treba upozoravati i na sličnost s komunizmom u Hrvatskoj danas, nakon ukaza uvedene revolucije odgoja,  više nema muško i žensko i više nema spola, već postoji samo rod, proizvoljni izbor začudne ideologije.

 

- Zaboravljaju da je Bog stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu, rekao je Pozaić za autore Kurikuluma, a ministra Jovanovića je optužio da uvodi šarlatanstvo.

 

 

 

- Ministar Jovanović ponavlja iste bedastoće i ne pogleda se u ogledalo savjesti.Djeca nisu vlasništvo države, bila ona, kako je kazao, 'demokratska' ili 'demonkratska, istaknuo je Pozajić te dodao je kako je u ovom slučaju mogućnost izbora nedopustiva, a sve se to radi u ime partijske demokracije.

 

- Hrvatskoj je potrebna nova Oluja i lustracija, zaključio je Pozaić.

 

Predsjednica udruge udovica Domovinskog rata za Grad Zagreb Rozalija Bartolić ministra Jovanovića optužila je za samovolju rekavši kako se on ne smije izrugivati hrvatskoj tradiciji jer time omalovažava Domovinski rat.

 

 

 

- Nitko razuman nije protiv zdravstvenog odgoja, ali ne može skupina istomišljenika napraviti kurikulum bez šire rasprave, ustvrdila je Bartolić dodavši kako vladajuće strukture ne smiju vlastiti svjetonazor nametati drugima.Sa njom se složio i predstavnik udruge GROZD Janko Živković kazavši kako je glavni problem sporni četvrti modul koji se odnosi na spolni odgoj.

 

- U njemu se iznose činjenice bez vrijednosti, a iznošenje činjenica bez vrijednosti nema smisla.Mi želimo samo da postoji mogućnost izbora i da oni kojima je taj modul prihvatljiv to slušaju, a da ostali imaju mogućnost izbora i drugog programa, kazao je Živković.

 

 

 

Ivica Matošević u ime Koordinacije braniteljskih udruga Grada Zagreba ustvrdio je kako hrvatski ratni veterani nisu homofobi, ali ne podržavaju homoseksualne brakove.

 

- Za nas je brak sveti sakrament, a ne brutalno korištenje druge osobe, poručio je Matošević.

 


 Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

okrugli stol, crkva, zdravstveni odgoj