A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/Furio%20radin%20Small.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Radin: Kajinova izjava je skandalozna, on doživljava čudnu mentalnu preobrazbu! | Politika+
Hrvatska

OŠTRA REAKCIJA: Radin: Kajinova izjava je skandalozna, on doživljava čudnu mentalnu preobrazbu!

Maurizio Tremul: Kandidati, budite umjereni i spustite razinu tona!

Piše: PolitikaPlus
'Ne želimo polemizirati s kandidatima, no tražimo od njih da budu umjereni u javnim nastupima. Bilo bi bolje kada bi se pozornost posvetila projektima i realnim problemima koji trenutačno muče građane u Istri.'

Predsjednik Talijanske unije i saborski zastupnik talijanske nacionalne zajednice Furio Radin danas je u kratkoj telefonskoj izjavi oštro osudio kvalifikaciju kandidata za istarskog župana Damira Kajina, koji ga je "usporedio s Mussolinijem", ocjenjujući je skandaloznom.

"Izgleda da Damir Kajin u zadnje vrijeme doživljava jednu čudnu mentalnu preobrazbu", poručio je Radin.

Predsjednik izvršnog odbora Talijanske unije Maurizio Tremul u izjavi za Hinu pozvao je kandidate za istarskog župana da "budu umjereni u svojim nastupima i spuste razinu tona".

"Ne želimo polemizirati s kandidatima, no tražimo od njih da budu umjereni u javnim nastupima. Bilo bi bolje kada bi se pozornost posvetila projektima i realnim problemima koji trenutačno muče građane u Istri", istaknuo je Tremul, koji je također, kako je rekao, zgrožen "Kajinovim riječnikom i neprihvatljivim usporedbama".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

IDS, FURIO RADIN, DAMIR KAJIN