A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/cokolada-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U Zagrebu do 14. veljače posjetite najslađi festival 'Zagreb Chocofest' | Politika+
Zagreb

SLATKO: U Zagrebu do 14. veljače posjetite najslađi festival 'Zagreb Chocofest'

Posjetitelji će imati mogućnost kušanja i kupnje čokoladnih slastica i delicija, za struku i posjetitelje.

Piše: PolitikaPlus

Regionalni, 2. festival čokolade "Zagreb Chocofest" sutra se otvara na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića gdje će se do 14. veljače predstaviti 30-ak izlagača - velikih i malih proizvođača čokolade i sličnih proizvoda iz Hrvatske i regije, a organizator, zagrebačka tvrtka Tvornica događaja očekuje da će u tu 'slatku čokoladnu bajku' u pet dana zaviriti i više od lanjskih oko 300 tisuća posjetitelja.

Festival se za publiku otvara u subotu 9. veljače, u 11 sati u velikom šatoru, a uz mogućnost kušanja i kupnje čokoladnih slastica i delicija, za struku i posjetitelje priređen je tijekom svih pet dana bogat popratni program i atrakcije.

I ove godine "Zagreb Chocofest" ima i svoj ekskluzivni desert, zagrebačke čoko štrukle, koje je posebno za ovu prigodu osmislio kreativni blogerski tim Jedozovni duo

U nedjelju, 10. siječnja, bit će tako tzv. dječji Chocofest dan, u sklopu kojeg će se osim radionica i predstava za djecu moći kupiti i kriške torte od 15 metara od čega prihod ide u humanitarne svrhe, dok će se ostalih dana održavati prezentacije izrade čokolada i pralina te na radionicama naučiti kako se čokolada slaže s vinom, konjakom, cigarama..

I ove godine "Zagreb Chocofest" ima i svoj ekskluzivni desert, zagrebačke čoko štrukle, koje je posebno za ovu prigodu osmislio kreativni blogerski tim Jedozovni duo.

Festival se održava uz pokroviteljstvo zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Grada Zagreba, Turističke zajednice grada Zagreba i Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

chocofest, zagreb, čokolada